Over ICB

ICB is de innovatieve producent en distributeur van met Teflon® beklede producten. ICB vertegenwoordigt twee belangrijke merken: NoStik® en Bakeflon®, twee merken die een garantie bieden op kwaliteit en innovatie.

NoStik® staat voor een groot gamma aan antikleefproducten zoals herbruikbare bak- en beschermfolies, allemaal voorzien van het Teflon® kwaliteitslabel. Het merk NoStik® staat voor de consument voor kwaliteit en vernieuwing en is dan ook de referentie op de consumentenmarkt als het gaat om antikleeftoepassingen.

Naast het uitgebreide gamma aan non-stick consumentenproducten specialiseert ICB zich ook in Teflon® antikleeftoepassingen voor bakkerijen en horeca. Deze producten, die uitgebreid aan u worden voorgesteld in deze catalogus, zijn gekend onder de merknaam Bakeflon®. Naast hoogkwalitatieve Teflon® bakvormen voor bakkerijtoepassingen, specialiseert Bakeflon® zich ook in met Teflon® beklede bakplaten, ovenmandjes, bak- en beschermtoepassingen en cook-in bags.

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring zijn ICB & Bakeflon® in staat om uiterst flexibel te werken: specifieke problemen, aanpassingen of ontwikkelingen zijn steeds mogelijk. Daarnaast is ICB steeds op zoek naar nieuwe oplossingen om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan noden die uit bepaalde sectoren naar voren komen.

Als onderdeel van de lange termijn visie heeft ICB een exclusieve samenwerkingen met The Chemours Company, de organisatie achter het Teflon® kwaliteitslabel. Kwaliteit en innovatie zijn dan ook de speerpunten van ICB.